Radio Visby

Uppdaterad 2015-01-07

På grund av att vi inte har de ekonomiska resurserna att byta ut ytterligare en antenn så måste vi meddela att vi inte kommer fortsätta sändningarna på 89,2 MHz.

Vi försökte att vara ett alternativ till flabbradion på Gotland men då vi varken har fått något ekonomiskt stöd från någon och då vi har haft allt för otur kring tekniken så har luften nu gått ur radioprojektet. Det har varit jätteroligt under uppbyggnadsfasen och under de 3 månaderna antennen höll. Vi finns nu på webben och som app till IPHONE om man fortfarande vill höra den breda musikblandning som vi bjuder på.

Kanske så uppstår vi igen i etern. Vi hörs som vi säger i radiobranschen 🙂

Vänligen

Pehr Bolin

 antennhaveri2015

Uppdaterad 2015-01-05

Vi måste tyvärr meddela:

Stormen Svea flög i väg med vår teknik i sin näbb, så nu kan man bara höra Radio Visby på vår web.http://radiovisby.se/live/

Uppdaterad 2014-10-23

Nu öppnar vi upp för annonsering, se fliken ”annonsera”

Uppdaterad 2014-10-04.

Antennproblemen är nu lösta och nu sänder Radio Visby på 89,2MhZ med full effekt och har en bra täckning över hela ön!

Radio Visby är en opolitisk och ideell förening med Gotländska rötter. Vi som har bildat föreningen tycker att det fattas en radiokanal som gynnar musiklivet på Gotland. Du som har tröttnat på flams och flabbradion och som inte är nyhetsfreak så kommer Radio Visby vara just för dig.

Radio Visby är en musikkanal utan flabbiga och hysteriska programledare, Radio Visby kommer öppna upp för olika musikstilar både utländsk och svensk men naturligtvis Gotländsk musik.

Musikstilarna kommer vara för ALLA! 50-60-70-80-90-2000 tals musik och naturligtvis dagens hits.

Radio Visby spelar inte den där kända låten fyrtielva gånger per dag utan Radio Visby spelar musik med ett mycket brett spektrum så att man kan få upptäcka andra låtar och musikstilar från hela världen.