Radio Visby, vilka är vi?

Logo

Radio Visby är en opolitisk och ideell förening med Gotländska rötter. Vi som har bildat föreningen tycker att det fattas en radiokanal som gynnar musiklivet på Gotland. Du som har tröttnat på flams och flabbradion och som inte är nyhetsfreak så kommer Radio Visby vara just för dig.

Radio Visby kommer vara en musikkanal utan flabbiga och hysteriska programledare, Radio Visby kommer öppna upp för olika musikstilar både utländsk och svensk men naturligtvis Gotländsk musik.

Musikstilarna kommer vara för ALLA! 50-60-70-80-90-2000 tals musik och naturligtvis dagens hits.

Radio Visby kommer inte spela den där kända låten fyrtielva gånger per dag utan Radio Visby kommer spela musik med ett mycket brett spektrum så att man kan få upptäcka andra låtar och musikstilar från hela världen.